1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Първокласници от СОУ „Вичо Грънчаров” изпратиха своето писмо за конкурса на Български пощи

DSC 0005Децата от І „в” клас на СОУ „Вичо Грънчаров” посетиха Районната пощенска станция в Горна Оряховица, за да изпратят своето писмо до Дядо Коледа. Така малчуганите се включиха в конкурса на Български пощи за най-красиво писмо до добрия старец. Децата спазиха изискванията да сложат пощенска марка от 0.65 лв. и с надежда изпратиха своята пощенска пратка. По време на гостуването си в пощенската станция, малчуганите проявиха интерес и към работата на пощенските служители. Те услужливо им показаха какво се случва на различните работни места – как се приемат писмата, как се обработват колетите, как се разпределят получените пратки. Най-интересният момент за хлапетата бе възможността всеки сам да удари пощенско клеймо.

„Когато децата видят на място каква е същността на работата, тогава ясно осъзнават важността на всяка професия”, коментира учителката им Даниела Велчева.

Това е поредната инициатива на малчуганите от І „в” клас. В края на ноември децата си организираха Седмица на бащата и така се запознаха с различните професии на татковците на своите съученици.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица