1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Над 2 500 собственици представиха документи за изработване кадастрална карта на Горна Оряховица

15967232 1219126758176770 1437554985 oНад 2 500 собственици на имоти вече са представили своите документи за изработване на кадастрална карта на Горна Оряховица и регистри на цялото землище. Картата ще бъде изготвена от „Сървей груп” ЕООД – София. Дружеството спечели обществена поръчка, обявена от Агенцията по геодезия, картография и кадастър (АГКК). Фирмата има приемна в Центъра за информация и услуги на гражданите в Община Горна Оряховица. Обработката на документацията става бързо. Документите, които трябва да бъдат представени са копия на актове, удостоверяващи правото на собственост или ограничено вещно право върху недвижими имоти – обект на кадастъра: поземлени имоти, сгради и самостоятелни обекти в сгради (апартаменти, гаражи, магазини, офиси и др.); данни за административен адрес на недвижим имот, други данни за собствениците или носителите на ограничено вещно право, вписани в документите за собственост; копия от архитектурни проекти (разпределения на жилища) за сгради в режим на етажна собственост (при наличност).

Информацията може да се предостави на геодезистите и по електронен път в Агенцията на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . От фирмата приканиха гражданите да се възползват повече от възможността да предоставят документите по електронен път, за да си спестят време.

Приемната в Центъра за информационно и административно обслужване в Общината ще работи до 10 февруари 2017 г. всеки работен ден от 9.00 ч. до 17.00 ч. От фирмата апелират, гражданите да не изчакват последния срок, за да не се образуват големи струпвания на хора.

Допълнителна информация може да се намери на интернет страницата на Общината www.g-oryahovica.org в раздел „Кадастрална карта”.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица