1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Информационни писма с имена и телефони на полицейските инспектори разпространяват от полицията

19762b374113c6f9cabfd04e13bcec1dСпециално изготвени информационни писма по образец, съдържащи името, мобилния и стационарния телефон и адрес на приемната на съответния полицейски или младши полицейски инспектор, обслужващи района се разпространяват във всички жилищни сгради (блокове, кооперации, къщи и вили) в населените места на територията на ОДМВР – В. Търново.
Бланките трябва да достигнат до управителите на етажната собственост, собствениците, обитателите и ползвателите на самостоятелни обекти във всяко населено място в област В. Търново. Те ще бъдат поставяни на видно място в жилищни блокове и кооперации, а в еднофамилните жилища ще бъдат предоставяне директно на обитателите или ще бъдат оставяни в пощенските им кутии. 
Инициативата е в изпълнение на заповед на министъра на вътрешните работи. Целта е всеки гражданин да знае името на полицейския инспектор, който обслужва района му по местоживеене и да има телефони за връзка с него при необходимост и комуникацията на полицейските служители с гражданите да бъде по-добра и ефективна.

Информация - ОД МВР - Велико Търново

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица