1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

За втори път Горна Оряховица се включва в националната инициатива „България пее”

logoГорна Оряховица ще се включи във второто издание на „България пее – 2017”, организирана от Българския хоров съюз. Тази година инициативата ще се проведе в дните от 21 до 23 април в цялата страна. Мотото отново е „Заедно”, с акцент „Да подкрепим българската музика”.

Горна Оряховица ще се включи в инициативата с концерт на 22 април (събота), който ще започне от 18.00 в Зала №1 на Общината. В концерта ще вземат участие: Хор „Железни струни“ при НЧ „Развитие“ – Разград с диригент Красен Иванов, Хор „Кантилена“ при НЧ „Искра“ – Велико Търново с диригент Анета Павлова, Хор „Царевец“ при НЧ „Надежда“ – Велико Търново с диригент Диян Диханов, Хор ,,Славянско единство“ при НЧ ,,Напредък – 1869“ – Горна Оряховица с диригент маестро Донка Копринкова и Хор на ФА ,,Сидер войвода“ при НЧ ,,Напредък – 1869“ – Горна Оряховица с диригент Георги Петров.

„Първото издание на „България пее” беше добро начало, нека заедно да покажем, че Хоровото изкуство е важна част от културата на България”, споделят организаторите.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица