1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

В Горна Оряховица бе отбелязана 180-та годишнина от рождението на Васил Левски

DSC 0879С ритуал пред паметника на Васил Левски в Горна Оряховица бе отбелязана 180-та годишнина от рождението на Апостола. На почетен караул пред паметника застанаха военнослужещи от военно формирование 22 790. В тържеството взеха участие и Никол Ценкова и Борислав Михайлов от подготвителна група „Червената шапчица” с ръководител Добрина Георгиева при ДГ „Ален мак”, които изпълниха стихотворения за Левски.

На честването, по повод годишнината от рождението на Апостола присъстваха кметът инж. Добромир Добрев, председателя на Общинския съвет Даниел Костадинов, представители на политически партии, на обществени организации, представителни групи от детски градини, Центъра за подкрепа за личностно развитие, много граждани.

Венци и цветя пред паметника на Васил Левски бяха поднесени от председателя на Общинския съвет Даниел Костадинов, от кмета на Общината инж. Добромир Добрев, от военно формирование 22 790, от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва; Съюза на ветераните от войните; Съюз на военноинвалидите и военно пострадалите, от политически партии, обществени организации и граждани.

 

 

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица