1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Инж. Добромир Добрев бе удостоен с почетен плакет от Българския футболен съюз

ing.Dobrev modifiedПочетен плакет от Българския футболен съюз получи кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Отличието му бе връчено днес от президента на БФС Борислав Михайлов по време на среща в Националната футболна база. Плакетът бе връчен на инж. Добрев с признателност за ползотворното сътрудничество с БФС и УЕФА.

На срещата в столицата днес присъстваха президентът на УЕФА Александър Чеферин, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, ръководството на Българския футболен съюз, представители на Националното сдружение на общините в България, както и ръководителят на отдел „Национални Асоциации“ към УЕФА Зоран Лакович.

Сред основните теми на срещата бе сътрудничеството между УЕФА, БФС и Общините в България. Обсъдени бяха различни възможности за подобряването на инфраструктурата на детско-юношеските школи в различните региони на страната с помощта на УЕФА, БФС и Общините, както и прилагането на новата програма на УЕФА за училищен футбол и успешното продължение на програмата „Грасрутс“.  

Кметовете от своя страна изразиха задоволство от срещата и планираните действия за развитието на футбола в Общините, които управляват. 

Всеки един от присъстващите получи почетен плакет и поздравления от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

 

В материала е използвана информация от Отдел „Връзки с обществеността и медии“ на БФС

Снимки: Отдел „Връзки с обществеността и медии“ на БФС

obshtini modified

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица