1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Над 40 са празнични прояви в общината през май – месецът на Горна Оряховица

sn.Plamen IvanovНад 40 събития в областта на културата и изкуството включва празничният календар за месец май на Община Горна Оряховица. Предстоят много театрални постановки, концерти, изложби, форуми. Празничните прояви започват на 3 май с театрална постановка за най-малките „Лудориите на Емил“ по Астрид Линдгред. Най-наситена откъм събития ще бъде седмицата от 21 до 29 май, която ще започне с рокаджиите от Б. Т. Р., ще продължи с лятното музикално турне „HAPPY ENERGY TOUR" на Coca Cola и The Voice с участието на Криско, Тита, Балет NOVA, DJ Doncho, Михаела Филева, група СкандаУ и др., празничните ученически и абитуриентски шествия, концертите на Веселин Маринов, на Николай Манолов, Балет „Deja Vu“ и Леа Русева и ще завърши с празничния за Горна Оряховица – 29 май. , След тържествените прояви на този ден, градът за първи път ще бъде домакин на фестивал за улично изкуство „Улицата“, а вечерта е големият концерт с участието на Десислава Златева, Любо Киров и Графа. На 28 май горнооряховчани отново ще се преклонят пред паметта на героите си, а вечерта ще завърши с тържествена заря-проверка.

Над 20 са и спортните събития в календара, които жителите и гостите на града ще могат да посетят.

Настроението от май ще продължи и през следващия месец, който ще започне с традиционните празнични прояви за най-малките, а от 8 до 10 юни градът ще бъде домакин на ХІІ Празник на горнооряховския суджук.

Прикачени файлове:
ФайлКачилРазмерПоследна промяна
Изтегляне на файла (празнична програма май 2018 2 част.pdf)Празнични прояви от 21 май до 10 юниВръзки с обществеността613 Kb27.04.2018 13:37
Изтегляне на файла (Програма-1-20-май.pdf)Празнични прояви от 1 до 20 майВръзки с обществеността523 Kb27.04.2018 13:36

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица