1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

СУ "Георги Измирлиев" домакинства Ден на отворените врати на Асоциация Кеймбридж училища - 2018 г.

33777465 10215266984804337 1173843806429118464 nСУ „Георги Измирлиев” в Горна Оряховица бе домакин на инициативата „Ден на отворените врати на Асоциацията на Кеймбридж училищата 2018“. Училището стана част от мащабното събитие и се представиха постиженията в обучението по чужд език. Обмени се опит и добри практики в областта на чуждоезиковото обучението и приноса на Асоциация Кеймбридж за съвременно образование.

     Денят на отворените врати започна с урок по английски език в VI клас с основен акцент как информационни и комуникационни технологии, и смарт телефоните помагат в обучението по чужд език, а темата, която наблюдаваха гостите, бе „ Strange Stories. Past Continuous – Revision”.

Камен Кушчиев, представител на Асоциацията на Кембридж училищата в България представи основни цели на сдружението, награди отличените ученици в проведените състезания и изрази своето удовлетворение от взаимната работа между училището и Асоциацията.

      СУ „Георги Измирлиев” е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България от 2017 г. Това е най-голямото и влиятелно обединение на училища у нас, в което членуват 105 от най-добрите български гимназии, средни и основни училища и езикови центрове. Основната цел на Асоциацията е повишаване на нивото на обучение по чужд език в училищата членове. Най-мащабна проява и запазена марка на Асоциацията е националното състезание по английски между учениците от училищата, членуващи в сдружението. В състезанието ежегодно участват близо 10 000 ученици, което го прави най-голямото подобно мероприятие у нас.

Информация и снимки: СУ "Георги Измирлиев"

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица