1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Четири отбора на „Локомотив” завоюваха медали от първенствата на ЗС на БФС

DSC 0703Четири формации на Детско-юношеската школа на „Локомотив” получиха днес купи и медали за класиране сред първите три в първенствата на ЗС на БФС – Велико Търново. Наградите им бяха връчени от кмета инж. Добромир Добрев, председателя на Зоналния съвет Бончо Генчев, секретаря Игор Бакьов и представителя на УС на клуба Николай Цачев.
Награждаването стана след последния съдийски сигнал в първенството в група „Деца” - родени 2003/2004. Като десерт на целия шампионат, в който „локомотивци” бяха тотални доминатори, дойде и последната победа пред родна публика – не над някой друг, а над „Етър”. Момчетата във виолетово получиха своята купа за второто място в групата от председателя на Зоналния съвет Бончо Генчев.

Шампионите от „Локомотив”, водени от треньора Владимир Русев, получиха купата и златните медали от кмета инж. Добромир Добрев. „С този „локомотивски” дух и голямо сърце – винаги ще сте победители, гордеем се с вас”, каза кметът на момчетата. За превъзходството им в групата най-красноречиви са цифрите. По време на първенството „локомотивци” са отбелязали 223 гола, а са получили във вратата си едва 7.
Почти същият отбор представя „Локомотив” и в първенството на Елитната група U15 Зона Северозапад. Момчетата на Владо Русев извоюваха трето място и правото да играят на държавните финали.
На второ място в своите първенства финишираха отборите на „Локомотив” – младша и старша възраст. Треньор на младшата е Лъчезар Русев, а на старшата – Марин Байчев. Медалите и купите връчиха Бончо Генчев и Николай Цачев.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица