1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горна Оряховица ще домакинства 15-те Годишни награди за регионална журналистика

BARMГорна Оряховица ще бъде домакин на 15-то издание на Годишните награди за регионална журналистика „Св. Константин Кирил Философ“. Медийният форум ще се проведе на 9 юни от 14.00 ч. в Художествена галерия „Недялко Каранешев“. На официалната церемония ще бъдат връчени награди за високо журналистическо майсторство в категориите „Разследваща журналистика“, „Очерк“, „Интервю“, „Коментар“ (политически, икономически, социален, културен) и „Фотожурналистика“.

Носителят на голямата награда получава статуетка и парична премия. Отличените на първо място в 5-те категории получават плакет и също парична премия.

Преди официалната церемония ще бъде открита изложба на Ангел Ганцаров на тема „Регионалната преса през годините“.

15-те Годишни награди за регионална журналистика „Св. Константин Кирил Философ“ се организират от Българската асоциация на регионалните медии, с активната подкрепа и съдействие на Община Горна Оряховица.

Българската асоциация на регионалните медии е учредена на 11 май 2002 г. и обединява 30 печатни медии, някои от които са с близо 100-годишна история. Това са издания с авторитет и утвърдени позиции на медийния пазар, с основен принос при формиране на общественото мнение в страната. Обхватът на тяхното разпространение покрива територията на България. Дневният им тираж и посещения в редакционните online сайтове надхвърля 800 000 читатели.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица