1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Преасфалтират кръстовището на ул. „Родопи“ с бул. „Македония“

DSC 0705Започна преасфалтираане на кръстовището на ул. „Родопи“ с бул. „Македония“, в района на Складовете в Горна Оряховица. Състоянието на асфалта в този пътен участък не беше добро, а след проливните летни дъждове се влоши още повече.

Сега е направено ново отводняване, което да отвежда повърхностните дъждовни води в страни от пътя. Участъкът се преасфалтира без да се спира движението на пътните превозни средства. Първо се работи в едната лента, а след това в другата. От фирмата, която извършва преасфалтирането апелират към водачите да бъдат по-толерантни и докато траят ремонтните работи да минават през този участък със скорост, съобразена с пътните условия.

Кметът инж. Добромир Добрев инспектира днес работата на кръстовището, за да се увери на място, че ремонтът ще бъде направен в срок.

Градоначалникът увери, че светофарът на кръстовището на ул. „Родопи“ с ул. „Отец Паисий“ ще бъде пуснат отново, когато окончателно бъде възстановено движението между Велико Търново и Горна Оряховица през Арбанаси. Светофарната уредба е настроена да регулира ежедневния трафик между Горна Оряховица и Лясковец. Докато има ремонтни дейности в старата част на Велико Търново, автомобилите, които се движат между старата столица и Горна Оряховица също преминават през Лясковец. Потокът на автомобили е увеличен и ако светофарът работи, значително ще се затрудни трафикът. След като окончателно бъде пуснато движението, светофарната уредба отново ще бъде пусната, уточни инж. Добрев.

DSC 0708

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица