1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Увеличава се строителството в Община Горна Оряховица

968a0e3bdd0371475db03d262f75a13c75 разрешения за строителство са издадени от Община Горна Оряховица от началото на годината, информира главният архитект Аталия Братованова в навечерието на професионалния празник на строителите - Димитровден. Получени са разрешителни за складове, ремонтни халета, газификация на сгради, гаражи, жилищни сгради в Горна Оряховица, Първомайци, Правда, стопански постройки, преустройство на помещения. Строителни разрешения са издадени и за санирани блокове, за сградата на Дирекция „Социално подпомагане“, която се обновява по проект на Общината, за реконструкцията на главния вход на парк „Детски кът“, за подмяна на асансьори в болницата, както и за модернизация за изграждане на навигационна система за летището. Разрешение е издадено и за строителството на още една сграда за изработването на елементи за стени за спортно катерене в Първомайци, както и за преустройството на помещенията на филиала на Спешна помощ в Горна Оряховица.

От началото на годината са въведени в експлоатация 45 обекта – жилищни сгради, автосервиз, складкарска работилница, гаражи, приютът за бездомни лица и др.

Строителството в общината се увеличава, има доста голямо раздвижване. Издаваме все повече разрешения за строеж, което е добре за Горна Оряховица. Това говори, че в общината са създадени добри условия за инвестиции и за строителство, коментира арх. Братованова.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица