1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Инж. Добромир Добрев e носител на голямата награда „Кмет на годината 2018”

46463333 294959651227337 737069576868593664 nИнж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината 2018”. Градоначалникът на Горна Оряховица получи приза от еврокомисаря по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел на официална церемония тази вечер в зала 9 на НДК в столицата. Инж. Добрев бе отличен за „Кмет на годината” в категорията за средна община. Заедно с него носители на приза в категориите малка и голяма общини са съответно кметовете на Челопеч - Алекси Кесяков и на Русе – Пламен Стоилов. Тримата събраха най-много гласове в националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.

„Искам да поздравя всеки един кмет на всяка една община от най-малките до най-големите населени места. Има много предизвикателства пред кметовете. Днес отличаваме тези, които са реализирали напредък за своите общини, няма по-голяма награда от тази”, каза еврокомисарят Мария Габриел.

„Кмет на годината е не само гордост и чест, но и отговорност, благодаря на всички, които ме подкрепиха. Благодаря на г-н Борисов, на общинската администрация и на моето семейство, което бе моя опора и ми даваше кураж. Призовавам екипа на Kmeta.bg да показват все повече положителни практики в българските общини”, каза при получаване на наградата кметът инж. Добромир Добрев.

Припомняме, че през 2017 г. инж. Добромир Добрев завоюва наградата „Кмет на гражданите”.

Стотици хиляди българи участваха във вота за определянето на най-добрите градоначалници в надпреварата, организирана от Kmeta.bg. Цялата церемония по награждаването ще бъде излъчена тази вечер от 23.15 по БНТ1.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица