1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Георги Стоянов представя книгата си „Останете живи“, за каузата да се спре войната по пътищата

64454052 2785711068111497 653626110428315648 oКнигата си „Останете живи“ ще представи на 27 юни в Горна Оряховица журналистът Георги Стоянов. Авторът е посветил творбата си на каузата да се спре войната по пътищата. Представянето на книгата ще бъде в СУ „Георги Измирлиев“ от 13.00 ч. Срещата се организира със съдействието на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни при Община Горна Оряховица и постоянната комисия „Спорт и младежки дейности“ към Общинския съвет.

„Останете живи“ събира истории на участници в инциденти, полицаи, близки и приятели на загинали и ранени по пътищата на страната ни. Чрез книгата Георги Стоянов се надява повече млади хора да осъзнаят навреме колко е важно да бъдат отговорни и разумни участници в движението. До сега изданието е представено във Варна, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Долна Митрополия, Тръстеник, Царево, Приморско и вече е част от библиотеките на десетки училища в тези градове.

Наред с истинските истории, които са събрани в "Останете живи", Георги Стоянов предлага на читателите и статистически данни, показателни за тенденциите при пътнотранспортните произшествия, както и полезни за младите хора съвети за действие при катастрофи и за оказване на помощ на пострадали.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица