1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Как се създават кукли ще научат посетителите в предстоящата Семейна събота в музея

IMG 20190629 120016В следващата „Семейна събота” на 6 юли музейните специалисти ще представят ново творческо ателие с участието на Мария Робева – дизайнер и майстор на кукли. Посетителите ще могат да научат от нея интересни начини за направа на кукли от тъкани платове, прежда, вълна и други автентични материали. Всеки желаещ да участва в ателието ще има възможност да опита сам да изработи своя кукла – за подарък, хубав спомен или просто за да го дарява с усмивка.

         В 10.30 часа започват любимите игри на най-малките – „Ряховски пъзел” и „Любопитни срещи с чудни вещи”. От горнооряховския музей напомнят на желаещите да се включат в игрите да бъдат точни, защото състезанията с награди се провеждат само по веднъж в съботния ден – сутрин от 10.30 до 11.00 часа!

         И през това лято билетът за едно семейство остава 2 лева. Входната такса дава възможност на всички да участват в образователните кътове и работните ателиета, да се включат в игрите „Ряховски пъзел” и „Любопитни срещи с чудни вещи” и да разгледат музейните експозиции. Работното време на музея за посещение на „Семейни съботи” е от 10 до 17 часа.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица