1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Дядо Коледа и децата на Горна Оряховица запалиха заедно празничните светлини на елхата

DSC 0117Дядо Коледа вече пристигна в Горна Оряховица за радост на всички деца. Заедно с малчуганите, които се събраха тази вечер пред Общината, добрият старец запали светлините на Коледната елха.

Преди да настъпи кулминацията на вечерта, децата се забавляваха заедно с Аниматорна група „Веселяците“ и горнооряховското момиче с голям глас Кристина Енчева.

След веселбата със Снежинка, джуджето, еленчето, елхичката, децата казаха добре дошъл на добрия старец.

Дядо Коледа бе посрещнат и от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. Радвам се, че тази вечер заедно ще посрещнем най-чакания и желан гост в Горна Оряховица. Сигурен съм, че вече сте написали писмата си до Дядо Коледа и затова нека му кажем „добре дошъл“, обърна се към децата инж. Добрев.

„Радвам се, че съм гост в този хубав град, в който има толкова послушни и добри деца“, обърна се към градоначалника белобрадият старец.

С радостни викове и емоции, малчуганите приветстваха добрия старец и след обратно броене от 10 до 1 елхата грейна, а небето над него се озари в празнични илюминации.

След светлинната феерия последваха фотосесии на децата с Дядо Коледа, със светещите елени и шейната пред сградата на Общината.

С детското шоу и запалването на коледните светлини, започнаха и празничните прояви за месец декември в Община Горна Оряховица.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица