1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Изложба на коледни картички и сурвакници подредиха децата от Община Горна Оряховица

DSC 0019Детска изложба на коледни картички и сурвакници е подредена в Младежки дом в Горна Оряховица. Изложени са близо 70 сурвакници, над 700 коледни картички, 30 коледни сувенира и арт инсталации. Картичките, сурвакниците и коледните сувенири са изработени от деца от учебни и детски заведения от общината, както и Клуб „Rockbotics“ - програмиране и роботика за деца, с помощта на техните учители и родители.

Коледен поздрав към гостите в Младежкия дом отправиха децата от Детска градина „Елена Грънчарова“ в Горна Оряховица.

Пожелание за светли коледни празници към гостите, дошли на откриването на изложбата, отправи и заместник-кметът Пламен Мадемов, който пожела на децата да получат мечтаните подаръци. Гости на изложбата бяха и Румяна Матеева, директор на дирекция, инж. Петя Богданова, директор на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“, директори на детски и учебни заведения, учители, родители.

Всеки, който желае може да посети Младежки дом и да разгледа изложбата, която ще остане подредена до 13 декември. След това картичките и сурвакниците ще бъдат подарени на потребителите на Домашния социален патронаж. Така децата ще подарят топлина и надежда на нуждаещите се в празничните дни.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица