1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

От днес ледената пързалка в Горна Оряховица вече приема посетители

DSC 0558От днес отвори врати ледената пързалка в Горна Оряховица и въпреки пролетните температури, най-нетърпеливите вече могат да я ползват.

И тази година съоръжението е монтирано в кв. „Пролет”, близо до мултифункционалната спортна площадка. Кънки от 24 до 47 размер ще бъдат на разположение на любителите на зимното пързаляне. Малчуганите ще могат да ползват и тренажори. Ледената пързалка е австрийско производство и е с площ 200 кв. м. Технологията за охлаждане не е амонячна и е напълно безопасна. Системата работи с етиленгликол. Издържа на положителни температури до +15 градуса. Ледената пързалка е енергоспестяваща, напълно автоматично се саморегулира според климатичните условия. Техническата й поддръжка се осигурява от фирмата доставчик.

Съоръжението е осветено и може да се ползва от гражданите от 10.00 до 21.00 ч. За доброто настроение на любителите на кънки ще има и озвучаване на пързалката с приятна музика.

Ледената пързалка се стопанисва от Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”.

За ползването на ледената пързалка е изготвен правилник, както и график с часовете за сесии и почистване. Изготвена е и декларация за родители, които придружават децата си на пързалката и са без необходимата екипировка (кънки и др.). Правилника, графика и декларацията са публикувани в прикачените файлове.

 

Прикачени файлове:
ФайлКачилРазмерПоследна промяна
Изтегляне на файла (grafik na parzalkata_2019.pdf)График Връзки с обществеността119 Kb18.12.2019 13:30
Изтегляне на файла (deklaracia za parzalkata 2019.pdf)Декларация за родителиВръзки с обществеността262 Kb18.12.2019 13:30
Изтегляне на файла (pravilnik za polzvane na parzalkata 2019.pdf)Правилник за ползване на ледената пързалкаВръзки с обществеността186 Kb18.12.2019 13:29

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица