1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Състезатели от Северна България мерят сили в националния турнир „Млад олимпиец“

DSC 013070 момчета и 36 момичета от цяла Северна България мерят сили в националния турнир по тенис на маса „Млад олимпиец“ до 15 години. Състезанието се провежда в Спортна зала „Никола Петров“ в Горна Оряховица под домакинството на СКТМ „Локомотив 50“. Турнирът е ежегоден и е включен в календара на Българската федерация по тенис на маса.

Горна Оряховица се представя с четирима състезатели от СКТМ „Локомотив 50“ – Николай Балкански, Кристиян Маймаров, Даниел Костадинов и Виктория Югова и с три тенисистки от СКТМ „Боровец“ – Кристина Иванова, Гергана Вичева и Сияна Димова.

Турнирът бе открит от зам.-кметът инж. Деница Коева – временно изпълняваща длъжността кмет на Община Горна Оряховица. Пожелавам достойно да представите това, което сте научили по време на тренировките, да демонстрирате най-доброто от себе си, да покажете висок спортен дух и благородно спортсменсво. И нека най-добрият победи, пожела на състезателите инж. Деница Коева. На откриването присъства и инж. Петя Богданова - директор на Общинското предприятие "Младежки дейности, спортни имоти и прояви".

Със специални грамоти бяха отличени най-младите състезатели в турнира – Ева Евтимова от Две могили и Мартин Александров от Свищов.

Турнирът „Млад олимпиец“ ще продължи и в неделя в Спортна зала „Никола Петров“.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица