1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Букет от медали за балет „Грация” от Международния танцов конкурс “Sofia dance fest”

19145856 10156526856859739 2931177070257970417 nБалетна школа „Грация” от Горна Оряховица взе участие в Седмото издание на Международния танцов конкурс “Sofia dance fest”, провел се в столичната зала “Триадица”.
Балерините мериха сили с участници от клубове от цяла България, Сърбия, Черна гора и Македония. Солистката Магдалена Христова зае почетните първи места в раздел класически балет и характерни танци. Второ място при солистите заеха Рая Панова и Тианна Димитрова в раздел характерни танци. Със сребърни медали се окичиха солата на Деа Щаракова в раздел джаз и на Тианна Димитрова в раздел класически танци. Дуетите Кристияна Боева и Радена Гасерова, Деа Щаракова и Рая Панова, Радена Гасерова и Александра Петрова заеха първи места в стиловете класически, характерен и съвременен танц. Първи места и купи получиха и две триа в раздел класически балет и характерни танци с участници Кристина Койнакова, Рая Панова, Деа Щаракова и Магдалена Христова. Купи и две първи места и едно второ заеха трите танца на „Грация“ в категории групи и формации с участници - Тианна Димитрова, Кристияна Боева, Радена Гасерова, Александра Петрова, Ивелина Атанасова, Юлияна Енчева, Миглена Колева, Ваня Стоянова и Любомира Нанева. 
Школата получи и много допълнителни награди, които са признание за труда, както на децата, така и на техния хореограф и ръководител Соня Георгиева. Подаръците са два ваучера, всеки на стойност 100лв. от фирма Гришко - един за солистката Магдалена Христова и един за цялата група, безплатно участие в Международно състезание за дуета Рая Панова и Деа Щаракова и парична награда 100€ за цялата група за най-добро представяне в стил класически балет.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица